Cum Am Început?

Analiza inițială a pieței de suplimente din România a inclus atât business-uri, cât și consumatorii români, cu scopul de a înțelege dorințele și nevoile acestora. Am identificat o cerere mare pentru reduceri și am conceput diferite pachete promoționale.

Planul Stabilit:

Am creat pachete promoționale, având flexibilitatea de a jongla cu marjele de profit ale produselor. Aceasta ne-a permis să oferim consumatorilor pachete variate, la prețuri accesibile. Inteligența artificială a fost utilizată pentru a identifica cele mai populare produse din România, permițându-ne să calculăm marjele de profit și limitele posibile pentru discount-uri, în special pentru Black Friday.

Pașii Planului și Implementarea:

1. Crearea Funnelului de Vânzări și Marketing:

Am segmentat și acționat funnelul de vânzări din multiple direcții: reclame online, social media, email marketing și Google. Aceasta ne-a oferit o perspectivă clară asupra brandului și a segmentelor cele mai profitabile.

2. Campanii Specifice Bazate pe Funnel:

Pe baza funnelului, am dezvoltat campanii diverse pentru conversie, trafic, conștientizarea brandului etc., targetând specific audiența și reîncălzind brandul Natural Plus.

3. Gândirea și Crearea Funnelului de Email Marketing:

Am segmentat clienții în trei categorii și am dezvoltat campanii de email marketing specifice: clienți recenți, clienți VIP și cei inactivi.

  •  clienti care au avut comanda in ultimele 30 de zile
  • clienti care au cumpărat de mai mult de 10 ori de la Natural Plus
  • clientii VIP – clientii care nu au comandat nimic in ultimul an
4. Reconceptualizarea Prezenței Online a Natural Plus:

Am creat noi vizuale pentru social media, emailuri și reclame, concentrându-ne pe informații educative, produse, și creând un sentiment de urgență și exclusivitate pentru reduceri.

5. Utilizarea Inteligenței Artificiale:

Am folosit AI pentru a rafina ideile, a explora noi perspective de business și pentru a eficientiza sarcinile repetitive.

Perspectiva Complexă a Agenției:

Ne diferențiem de o agenție de marketing clasică, fiind un partener de creștere. Abordăm fiecare campanie sau produs din multiple perspective: Director de Marketing, Director de Vânzări, Director Financiar și Director General, identificându-ne profund cu fiecare business cu care colaborăm.

  •  perspectiva unui Director de marketing (ce isi doreste sa vada un consumator, cum sa arate etc)
  • perspectiva unui director de sales (cum sa ajunga produsul la consumator, prin ce modalitate etc)
  •  perspectiva unui director de financiar (deoarece avem grijă astfel incat pachetele create să fie profitabile)
Disrupt - Innovate - Dominate