Cum Am Început?

Primul pas a fost conceperea brandului: identitate vizuală, viziune, comunicarea mesajului în mediul online și definirea vocii brandului. Odată stabilit aceste aspecte, ne-am concentrat pe crearea site-ului.

Am observat că multe agenții nu oferă un ecosistem complet, ceea ce este esențial pentru a asigura o experiență de cumpărare integrată și eficientă. Pentru a adresa această problemă, am dezvoltat un site web conceput ca un funnel de vânzări, punând accent pe parcursul clientului și experiența acestuia cu brandul. Astfel, am stabilit primul pilon fundamental în ecosistem.

Pașii Planului și Implementarea:

1. Site-ul Web

Site-ul a fost proiectat ca un instrument central în strategia de vânzări, gândit să ghideze clientul printr-o experiență fluidă și captivantă cu brandul.

2. Crearea Identității Vizuale:

Acest pas a inclus canalele de social media și designul grafic. Decakila a fost dezvoltat sub umbrela brandului mai mare, INGCO, destinat bărbaților DIY, în timp ce Decakila a fost gândit ca o extensie pentru publicul feminin (dar deschis tuturor), cu scopul de a diferenția: INGCO pentru el, Decakila pentru ea.

3. Campaniile Publicitare

Pentru lansarea brandului în România, am pus accent pe campanii de brand protection, asigurând o bună poziționare și indexare pe Google și în rețelele sociale. De asemenea, am implementat campanii de conștientizare a brandului, conversie și trafic, consolidând astfel imaginea Decakila în online, adaptată trendurilor din 2023.

Utilizarea AI-ului:

AI-ul a fost un instrument valoros, oferind noi perspective asupra modelului de business, șlefuind ideile noastre. A fost utilizat în design și webdesign, creând bannere pentru categoriile de produse și ilustrând sinergia dintre INGCO și Decakila. De asemenea, prin funcția de Bulk Creator, am dezvoltat 30 de vizuale pentru campaniile publicitare ale produselor Decakila.

 

Utilizarea AI-ului:

Crearea brandului Decakila de la zero a fost o provocare complexă, care a necesitat o viziune clară și o implementare strategică. Prin integrarea eficientă a elementelor de brand și utilizarea inovatoare a inteligenței artificiale, am reușit să construim un brand puternic, adaptat nevoilor pieței și tendințelor actuale.

Disrupt - Innovate - Dominate