...
Contactează-ne

Cluj Napoca

Jud. Cluj, Mun. Gherla,

Str. Crişan, Nr.32

Telefon

+40 (758) 957 081

Email

contact@lunaticslab.com

Urmărește-ne

Cere o ofertă
Articolele din coș

Nu există produse în coș.

Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate a site-ului „www.lunaticslab.com

Această politică de confidențialitate vă informează cu privire la informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră atunci când utilizați site-ul nostru web. Prin colectarea acestor informații, acționăm în calitate de operator de date cu caracter personal și suntem obligați prin lege să vă furnizăm informații despre noi, scopul și modul în care folosim datele dvs. și drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.

Politica și practicile noastre de protecție a datelor se concentrează pe prelucrarea, partajarea și stocarea adecvată și legală a informațiilor personale, asigurând în același timp confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea.

Prin urmare, citind politica de confidențialitate, veți afla toate drepturile dumneavoastră și toate informațiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Politica de confidențialitate a datelor se bazează pe următoarele principii de protecție a datelor:

– Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face într-un mod legal, corect și transparent;

– Datele cu caracter personal vor fi colectate numai în scopuri specificate, explicite și legitime și nu vor fi prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;

– Colectarea datelor cu caracter personal va fi adecvată, relevantă și limitată la informațiile necesare pentru scopul prelucrării;

– Datele cu caracter personal vor fi autentice și, dacă este necesar, vor fi actualizate;

– Se vor lua toate măsurile rezonabile pentru a se asigura că datele inexacte sunt șterse sau corectate fără întârziere;

– Datele cu caracter personal vor fi păstrate într-o formă care să permită identificarea persoanei vizate și nu mai mult decât perioada pentru care sunt prelucrate datele cu caracter personal;

– Toate datele cu caracter personal vor fi păstrate în mod confidențial și vor fi stocate într-un mod care să asigure securitatea necesară;

– Datele cu caracter personal nu vor fi distribuite unor terțe părți, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar în scopul furnizării de servicii;

– Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul, rectificarea și ștergerea datelor cu caracter personal, de a se opune sau de a restricționa prelucrarea datelor, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Date cu caracter personal:

Datele cu caracter personal înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată). Datele cu caracter personal includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (adică utilizate în legătură cu alte date) care se referă la persoana vizată, cum ar fi nume, date de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon etc.

  1. Cine suntem noi?

Numele organizației: LUNATICS LAB S.R.L.

Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului: J12/499/2023

Cod unic de identificare: 47568172

Adresa sediului social: Gherla, Cluj, Strada Crișan, numarul 32, România

E-mail: contact@lunaticslab.com

Nu suntem obligați să numim un responsabil cu protecția datelor cu caracter personal, astfel încât orice întrebări privind utilizarea datelor dumneavoastră personale trebuie adresate la datele de contact de mai sus.

  1. Cum folosim informațiile dumneavoastră?

Atunci când utilizați site-ul nostru web pentru a căuta produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, o serie de module cookie sunt utilizate de noi (module cookie de primă parte) și de terțe părți (module cookie de terță parte) pentru a permite funcționarea site-ului web, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în utilizarea site-ului nostru web.

2.2. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul utilizatorului pentru a urmări utilizarea și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care să permită identificarea personală. Colectăm anumite informații în mod automat prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor de urmărire, cum ar fi adresele de protocol Internet (IP), tipul de browser, furnizorul de servicii Internet (ISP), referințe/ieșiri de pagină, paginile vizualizate pe site-ul nostru (de exemplu, pagini HTML, grafice), sistemul de operare, data/ora și/sau seriile de clicuri pentru a analiza tendințele în ansamblu și pentru a administra site-ul. Utilizatorii site-ului pot controla utilizarea modulelor cookie la nivelul browserului, dar dacă utilizatorul alege să dezactiveze modulele cookie, acest lucru va duce la o limitare a anumitor caracteristici și funcții de pe site-ul și serviciile noastre. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru web să funcționeze și nu vă cerem consimțământul pentru a le plasa pe computerul dumneavoastră. Aceste module cookie sunt prezentate mai jos.

Cu toate acestea, pentru acele cookie-uri care sunt utile, dar nu strict necesare, vă vom cere întotdeauna consimțământul înainte de a le plasa. Acestea sunt:

Pentru mai multe informații despre utilizarea modulelor cookie, vă rugăm să consultați politica noastră privind modulele cookie.

2.3. Atunci când trimiteți o cerere prin intermediul site-ului nostru web

Atunci când trimiteți o cerere sau un mesaj prin intermediul site-ului nostru web, vă solicităm numele și adresa de e-mail sau telefonul/faxul.

Utilizăm aceste informații pentru a răspunde solicitării dumneavoastră. Este posibil să vă trimitem un e-mail de mai multe ori după ce ați făcut o solicitare pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.

Solicitarea dvs. este stocată și procesată timp de o (1) lună din motive de securitate, după care va fi ștearsă împreună cu numele și adresa dvs. de e-mail sau de telefon/fax, conform informațiilor de mai jos. Datele cu caracter personal colectate nu sunt dezvăluite altor persoane. Nu folosim informațiile pe care le furnizați prin intermediul formularului de contact pentru a lua decizii automate care v-ar putea afecta.

Prin intermediul site-ului nu se fac înregistrări de tip CRM. CRM este un acronim pentru Customer Relationship Management (gestionarea relațiilor cu clienții). Un CRM este un produs software, un instrument care are ca scop îmbunătățirea continuă a relațiilor cu clienții. Acesta servește unei strategii de afaceri moderne care se concentrează pe client și pe înțelegerea nevoilor și cerințelor acestuia. Scopul unui sistem CRM este de a gestiona informațiile despre clienți sau prospecți într-un mod unificat și de a crește satisfacția clienților.

2.4. Abonează-te la buletinul nostru informativ

Atunci când trimiteți o cerere de abonare la buletinul nostru informativ, vă solicităm adresa de e-mail.

Veți bifa, de asemenea, un Acord de comunicare de marketing care vă va arăta pe scurt categoriile de date prelucrate, durata de stocare și drepturile dvs. în cazul în care ați omis să citiți această politică de confidențialitate.

Folosim aceste informații pentru a vă trimite cele mai recente știri, proiecte și alte informații inters. Prin abonarea la buletinul informativ, datele sunt stocate și prelucrate până când vă retrageți consimțământul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, trimițând o cerere prin e-mail sau făcând clic pe căsuța de dezabonare de la sfârșitul fiecărui buletin informativ pe care vi-l trimitem. Datele cu caracter personal colectate nu vor fi dezvăluite altor persoane.

  1. Drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată

Puteți să ne întrebați ce informații avem despre dvs. și să ne cereți să le corectăm dacă sunt inexacte. În cazul în care v-am cerut consimțământul pentru a vă prelucra datele cu caracter personal, puteți retrage acest consimțământ în orice moment.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini un contract sau în baza consimțământului, ne puteți solicita să vă furnizăm o copie a informațiilor într-un format lizibil, astfel încât să le puteți transfera către un alt furnizor.

Dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal pe baza consimțământului sau a interesului legitim, puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră.

Aveți dreptul de a ne cere să nu mai folosim informațiile dumneavoastră pentru o perioadă de timp dacă considerați că nu procedăm în mod legal.

În cele din urmă, în anumite circumstanțe, ne puteți cere să nu luăm decizii care să vă afecteze folosind prelucrarea automată sau crearea de profiluri.

Toate drepturile indicate pot fi încheiate după cum urmează: dreptul de acces la datele cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea, restricționarea prelucrării sau dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. Portabilitatea datelor implică posibilitatea de a ne solicita să transferăm toate datele pe care le deținem către o altă persoană indicată în mod expres de dumneavoastră.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. cu caracter personal prin e-mail, poștă sau telefon, vă rugăm să utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în secțiunea Despre noi din această politică. Vom răspunde solicitării dvs. în termen de 30 de zile de la data solicitării.

  1. Dreptul de a depune o plângere

Dacă aveți o plângere cu privire la utilizarea de către noi a informațiilor dvs., am prefera să ne contactați mai întâi pentru a putea rezolva plângerea pe cale amiabilă. Cu toate acestea, puteți contacta, de asemenea, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru informații prin intermediul site-ului lor la adresa http://www.dataprotection.ro/ sau puteți să le scrieți la adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.

  1. Transferul de date cu caracter personal către o țară terță

Nu intenționăm să transferăm date cu caracter personal către o țară terță sau în afara UE sau către o organizație internațională. Dacă acest lucru se întâmplă, veți fi notificat în acest sens pentru a vă da consimțământul sau pentru a indica garanții adecvate care să asigure același standard de protecție pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

  1. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite unor terțe părți, cu excepția cazului în care dezvăluirea este necesară pentru furnizarea serviciilor noastre. Ocazional, încheiem contracte cu alte companii și parteneri de afaceri care lucrează în numele nostru, cum ar fi companiile tehnice pentru a procesa și furniza sistemele și tehnologiile care dezvoltă produsele și serviciile noastre, iar în aceste cazuri vom dezvălui informațiile necesare. Furnizorilor de servicii li se va permite să obțină doar datele cu caracter personal necesare pentru a le furniza serviciile. Nu vom dezvălui date cu caracter personal unor terțe părți în scopul de a le permite acestora să își comercializeze produsele și serviciile către clienții noștri. În cazul în care utilizatorii nu doresc ca noi să dezvăluim datele cu caracter personal acestor companii, aceștia sunt rugați să ne contacteze la adresa de e-mail indicată mai sus contact@lunaticslab.com sau în scris prin poștă la adresa din Gherla, Cluj str Crisan nr 33, Cluj, România.

În anumite situații, este posibil să fim nevoiți să dezvăluim date cu caracter personal ca răspuns la solicitările autorităților de supraveghere pentru a îndeplini cerințele legale. De asemenea, vom dezvălui date cu caracter personal dacă legea o cere, de exemplu, pentru a ne conforma unei citații sau altei proceduri legale, atunci când credem cu bună credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, siguranța clienților noștri sau siguranța altora, investigarea fraudei sau ca răspuns la o solicitare din partea autorităților publice.

  1. Securitatea prelucrării

Vom prelucra datele în condiții de siguranță, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii, modificării, divulgării sau accesului neautorizat, în special atunci când prelucrarea implică transmiterea de date prin intermediul unei rețele, precum și împotriva tuturor celorlalte forme de prelucrare ilegală. Întrebările privind securitatea datelor cu caracter personal pot fi trimise la adresa de e-mail indicată mai sus contact@lunaticslab.com sau în scris, prin poștă, la adresa din Gherla, Cluj, Str. Crișan nr 33, România.

Concret, datele de pe acest site sunt colectate în siguranță prin HTTPS prin TLS v1.3, stocate Mailchimp, Google Drive, Dropbox, precum și prelucrate manual din mediul de stocare.

Eventualele e-mailuri de marketing pot fi trimise doar cu acordul dumneavoastră expres. Această formă specifică de consimțământ trebuie să fie dată în mod liber, informat în mod specific și precis. Aceste solicitări sunt îndeplinite atunci când ați optat să primiți e-mailuri de marketing (v-ați dat consimțământul activ).

Veți avea întotdeauna dreptul de a vă opune, la cerere și în mod gratuit, prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, fără a fi nevoie să furnizați justificări concrete.

E-mailurile de marketing conțin informații care credem că vă vor interesa, precum și știri de ultimă oră despre produsele și serviciile noastre.

  1. Actualizări ale prezentei politici de confidențialitate

Revizuim în mod regulat și, dacă este cazul, actualizăm această politică de confidențialitate atunci când apar modificări ca urmare a furnizării de servicii. În cazul în care dorim să utilizăm datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă cere consimțământul.

Vom actualiza numărul și data versiunii acestui document de fiecare dată când acesta va fi modificat.

Politica aprobată la data de: 01/01/2024

Politica devine operațională la data de: 01/01/2024

Următoarea revizuire va avea loc la data de: 01/01/2025

Politica și practicile noastre de protecție a datelor se concentrează pe prelucrarea, partajarea și stocarea adecvată și legală a informațiilor cu caracter personal, asigurând în același timp confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea. Site-ul nostru respectă Regulamentul general privind protecția datelor („GDPR”), (Regulamentul (UE) 2016/679).

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră pentru site-ul www.lunaticslab.com Pentru orice întrebări suplimentare privind modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin poștă la adresa din Gherla, Cluj, str Crișan nr 33, România sau prin e-mail: contact@lunaticslab.com.

Acceleratorul SeraphiniteOptimized by Acceleratorul Seraphinite
Turnuri pe site-ul de mare viteză pentru a fi atractiv pentru oameni și motoarele de căutare.